(ВИДЕО) ДОКТОРОТ ВО ГРАДЕЖНА ОФАНЗИВА ВО ПРИЛЕП : Нов асфалт во населбата Варош

0
357

Реконструирана улицата „Гога Димитриоски“ во населбата „Варош“
Поставен нов асфалт на површина од 2.200 метри квадратни
Општина Прилеп – Градиме по план