(ВИДЕО) ДОКТОРКА ТВРДИ ДЕКА КОРОНАТА НЕ ПОСТОИ – НА ОВАА ЛУДАЧА НЕ САМО ШТО ТРЕБА ДА И СЕ ЗЕМЕ ЛИЦЕНЦА ТУКУ ТРЕБА ВО ЛУДНИЦА ДА СЕ ПРАТИ НА ДОЛГО ЛЕЧЕЊЕ, ВАКВИ ЛУДАЦИ НЕМА ДА НАЈДЕТЕ НИ ВО НАЈЗАБЕГАНОТО КРИЛО НА ДЕМИР ХИСАР

0
788

Луда докторка лаже за „лажно болни, за тоа дека постојат лажно позитивни и лажно починати“ но тоа не се докажало ама допрва ќе се докаже, кои потоа се претставуваат како лекари, е тие се вистинските „убици“. Ова е денешното видео кое кружи по социјалните мрежи каде лудаци пропагираат антиваксерство и плашат народ дека ќе испоумрат од вакцините и ги побиваат сите научни докази со комични теории на заговор. Вакви пациенти нема ни во најзабеганото крило во Демир Хисар.