(ВИДЕО) ДОДЕКА ПОЛА ЕШАЛОН НА ВМРО-ДПМНЕ И ЌОСИЊАТА ГНИЈААТ ПО ШУТКА И ИДРИЗОВО, ШУРАТА НА КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ, НИЧЕ МАКЕДОН ОД КАРИБИТЕ ПРОПОВЕДА ХАОС ВО СВЕТОТ И СИ ГО ЛАДИ КУРОТ СО НЕНОРМАЛНИ И ЛУДИ ТЕОРИИ

0
1722

Шурата на Коце Трајановски, брат на неговата сопруга и газда на фирмата Македон Бетон која снабдуваше со бетон и се што се градеше во Скопје 2014-та сега од Карибите каде ги троши своите милиони во куќа од милиони долари со поглед на океанот оптегнат во дворот си го лади курот и проповеда хаос во светот и лоша иднина за сите освен за него секако…