(ВИДЕО) ДОБРО ИМА ЛИ БАРЕМ ЕДЕН НОРМАЛЕН ВО РЕДОВИТЕ НА ГДОМ?! Канго: Aко има подобар музичар од мене ќе направам хари-кири!

0
526

Моите дела ќе умреа, ако не беше ова последново, „Аманет“. Заради „Аманет“, јас сум на судот на честа! Зошто?! Па ти најди ми некој друг што направил повеќе од мене! Најди ми и јас одма хари-кири ќе извршам!.“, изјави Канго.

Членот на жири-комисијата од третиот квартален циклус за 2015 година вели дека Законот има правни недостатоци бидејќи не се прецизирани критериумите за оценување.

„Една од недоследностите на законот е тоа што кога се испраќа композиција во категоријата „Ѕвезди“ не се испраќа демо-синмка. Сакам јавноста да знае дека ние немаме достап до тие демо снимки кои ѕвездите ги испраќаат. Тоа е оставено на нивно согледување и нивна одлука.“, изјави Коста Карев.