(ВИДЕО) ДОБРО Е, ШТОМ ОВОЈ ЌЕ СЕ ПОЈАВИ НА ТВ ДА ГО БРАНИ ВМРО ДПМНЕ, ЗНАЧИ ПАРТИЈАТА Е ОТИДЕНА У МАЈЧИНАТА

0
974

Добро е штом се појави овој на ТВ кај Јанко да ги брани ВМРО-ДПМНЕ, тоа значи само дека партијата е одитена во неповрат по удолница со тоа гомната во гепекот и ита кон провалија во мајчината.