(ВИДЕО) ДОБРО Е, ПУТИН И РУСИТЕ НЕ СЕ ВЕЌЕ САМИ : ДЕСЕТИНА ЌОСИЊА ПРОТЕСТИРАА ПРОТИВ ОДЛУКАТА НА ДИМИТРОВ И ЗАЕВ ДА ПРОТЕРААТ РУСКИ ДИПЛОМАТ! ИМ ФАЛАТ ЈАНКО БАЧЕВ И БУДАЛАТА ВЛАХОВ МИЦОВ И СИТЕ ГРУПНО ДА СЕ САМОЗАПАЛАТ!!!

0
896

Десетина Ќосиња протестираа низ улиците по Скопје и пред руската амбасада против одлуката на министерот за надворешни работи, Никола Димитров и премиерот Зоран Заев да протераат руски дипломат поради труењето со нервен гас на руски шпион во В.Британија од страна на Русија. Ова е одлично за Путин, веќе не е сам, Ќосињата се тука да ги бранат руските интереси додека Македонија се стреми кон ЕУ и НАТО, им фали уште Јанко Бачев и сите групно да се самозапалат.