(ВИДЕО) ДОБРО БЕ СО ШТО ГИ РАНАТ ОВИЕ ШАПШАЛИ ШТО МУ СЕ ВЕРНИ НА ГРУЈЧЕ ДО ГРОП?! „Не го знаеме името на премиерот, мие сме вмровци!“

0
3397