(Видео) ДОАЃАМЕ! – Масовен граѓански ПРОТЕСТ во недела во 14 часот пред Влада

0
509

maj protest

Граѓанската и натпартиска коалиција за враќање на достоинството на луѓето и за одбрана на Уставот на Републиката, „Граѓаните за Македонија“ објави видео најава за масовниот граѓански протест кој ќе се случи во недела во 14 часот пред Владата, со барање за оставка на Владата и формирање преодна Влада.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=yMNoOcANQKE[/youtube]

Доколку сакате да добиете повеќе информации за протестот или да пријавите присуство – кликнете на Фејсбук настанот на следниот линк.