(Видео) ДНООООООООО!!! Еве какви ЛУДАЦИ пропагираат за режимот на Грујо, по јасновидецот Крајнички сега извадоа и друг клатикур, Страшо Ангеловски КУРТОН експерт по ГЕОПОЛИТИКА!

0
669

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=NM4L6rioosc[/youtube]