(ВИДЕО) Дискусија: 50 дена Камп на слободата

0
324

mancevski-zabrcanec-685x320

Во Кампот на слободата се одржа дискусија на тема: „50 дена Камп на слободата“.

Говорници: Дамјан Манчевски, потпретседател на СДСМ и Марјан Забрчанец, граѓански активист.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=zugq1tIJrJE[/youtube]