(ВИДЕО) Дискусија: Штедиме на инсулин, а се расфрламе на раскош

0
818

diskusija51-670x320 (1)

Во Кампот на слободата се одржа дискусијата на тема „Штедиме на иснулин, а се расфрламе на раскош“.

Говорници: Јагода Шахпаска, лекарка, пратеничка на СДСМ; Цвете Серафимовски, претседател на Асоцијација за детски дијабетес на Македонија – Баланс МК.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=6r1Qes_vm_c[/youtube]