(ВИДЕО) Дискусија пред Влада: Здравствениот систем во Македонија

0
1299

debata pred vlada 1 jun

Вечерва пред Владата во Кампот на слободата се одржа дискусија на тема „Здравствениот систем во Македонија”.

Говорници: Гоце Чакаровски, гинеколог, Менче Точи, новинарка, Дејан Ставриќ, доктор, Владимир Лазаревик, поранешен заменик-министер за здравство и Менде Диневски, стоматолог.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=xj7EynQHs1o[/youtube]