(ВИДЕО) Дискусија: Го сакаме ГТЦ – Како ќе го зачуваме?

0
405

Diskusija-28.06.2015-god.-685x320

Во Кампот на слободата пред Влада, се одржа дискусија на тема „Го сакаме ГТЦ – Како ќе го зачуваме?”.

Говорници: Филип Јовановски, уметник (модератор); Анита Ивковиќ, Центар за современи уметности; Билјана Младеновска, граѓанска активистка на иницијативата „Го сакам ГТЦ”, Никола Писарев, граѓански активист на иницијативата „Го сакам ГТЦ”; Сања Раѓеновиќ Јовановиќ, претседателка на Асоцијација на архитекти на Македонија и Даниел Серафимовски, архитект.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=4wJ3mIudVsg[/youtube]