(ВИДЕО) Дискусија во кампот пред владата: Да им помогнеме на азилантите во Македонија

0
970

Ви ја пренесуваме денешната дискусија во кампот на слободата пред владата на тема „Да им помогнеме на азилантите во Македонија“.

Говорници: Адмир Фазлагиќ, новинар; Јасмин Реџепи, граѓански активист и член на НВО Легис; Александра Давидовска, граѓанска активистка и Блерта Дачи, граѓанска активистка

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=qyuC765Wd3s[/youtube]