(ВИДЕО) ДИРЕКТОРОТ НА ЦУК, ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ: ПОЖАРОТ ВО ГАЛИЧНИК ЦЕЛОСНО ИЗГАСНАТ

0
271

Денеска, Стојанче Ангелов, в.д.директорот на Центарот за управување со кризи (ЦУК) го посети местото на пожарот над селото Галичник заедно со претставникот на месната заедница Галичник, Александар Костиќ. Ангелов даде куса изјава, а Костиќ изрази благодарност до сите коишто учествуваа во гаснењето на пожарот.