(ВИДЕО) Директорката на FOOM – СОРОС : Груевски е опседнат со теории за заговoр

0
1179

Во интервју за НОВА, директорката на Фондацијата Отворено општество, Фани Каранфилова Пановска  одговара на критиките кои поранешниот премиер Никола Груевски ги упати последователно во две големи интервјуа на сметка на оваа институција. Интегралното интервју со госпоѓата Каранфилова Пановска ќе биде објавено на НОВА попладнево.

Извор : НоваТВ