(ВИДЕО) ДИМЧЕ ВОЈВОДАТА ЛЕВИЧАРСКА СЕ ПРЕТЕРА, ЕПТЕН СЕ НАДОИЛ СО ПАТРИОТСКА ЖУТА РАЧИЈА: Не требало само цензус од 900.000, туку сите тие 900.000 требало да гласаат ЗА, за референдумот да биде успешен?!?!

0
1644

ДИМЧЕ ВОЈВОДАТА ЛЕВИЧАРСКА СЕ ПРЕТЕРА, ЕПТЕН СЕ НАДОИЛ СО ПАТРИОТСКА ЖУТА РАЧИЈА: Не требало само цензус од 900.000, туку сите тие 900.000 требало да гласаат ЗА, за референдумот да биде успешен?!?!