(ВИДЕО) ДИМСА НЕ ЗНАЕ КАЈ ТЕРА ПО ДЕБАТАТА СО КУЗЕВСКА, ЖИВ ПРОПАДНА ОД СРАМ КОГА ПОРТПАРОЛКАТА НА СДСМ ГО ПРАША ЗА ПАРТИЈАТА ТЕШКА 65 МИЛИОНИ ВО НЕДВИЖЕН ИМОТ : ПОЧНЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ ОД БЕЛАТА ПАЛАТА ЗА КРИМИНАЛ, СЕКОЈ ДЕН СТЕ ВНАТРЕ, ГО ГЛЕДАТЕ ТОЈ ЛУКСУЗ, ТОА СЕ ПАРИ УКРАДЕНИ ОД ГРАЃАНИТЕ!

0
1302

Кузевска за Канал 5 : Доколку имате толку истражувачки и детективски пориви и волја да истражувате почнете да го правите тоа од дома од белата палата, криминалот таму може да го видите и кога ќе се гледате во огледало. Таму работите секој ден, зошто не се запрашате од каде тој луксуз, од каде тие позлатени рамки од каде тие теписи, од каде тие луксузни лустери?!