(ВИДЕО) Димова: Корупцијата во власта ја руши државата!

0
1002

Ви го пренесуваме обраќањето на Лидија Димова, претседателка на Комисијата за европски прашања на СДСМ, нa денешниот протест на Шарената револуција во Скопје.