(ВИДЕО) Димитров: Не бев присутен на ноќната средба на Заев со Ципрас, договорот беше само премиерите со по еден советник

0
694

Димитров: Не бев присутен на ноќната средба на Заев со Ципрас, договорот беше само премиерите со по еден советник