(ВИДЕО) ДИМИТРОВ НА ТЕЛМА: Веднаш по гласањето во парламент му пратив смс порака на Коѕијас а потоа и по официјални канали го известив за ратификацијата

0
1442

Димитров на Телма : Веднаш по гласањето во парламент му пратив смс порака на Коѕијас а потоа и по официјални канали го известив за ратификацијата.