(ВИДЕО) ДИМИТРОВ НА ТВ 24: Наша должност како влада е да им објасниме на граѓаните што има во договорот и што тоа ќе значи за државата, само 3% го имаат прочитано, затоа информативна кампања мора да има

0
1168

ДИМИТРОВ НА ТВ 24: Наша должност како влада е да им објасниме на граѓаните што има во договорот и што тоа ќе значи за државата, само 3% го имаат прочитано, затоа информативна кампања мора да има.