(ВИДЕО) УЦВИКАНИОТ Диме Спасов им побегнал на ВООРУЖЕНИТЕ ЕТНИЧКИ АЛБАНЦИ од пред неговиот дом и се појави на ПРИСИЛНО нарачано интервју да го пере валканиот задник откако СО ШВАЛЕРКА ПИЈАН СЛУПА НЕКОЛКУ ВОЗИЛА!

0
1638