(Видео) Диме Ратајкоски директорот на МТВ покажа и докажа дека е сериозно напикан во анусот на премиерот, овој пат е стигнат до крајниците!

0
1147

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=7jf0iGElBRw[/youtube]