(ВИДЕО) ДЕФЕНИЦИЈА ЗА ЧКОПЕНА КУКАВИЦА: Жаре десет години не смееше името на Грујо да го спомене, но сега не пропушта да го исмее Заев за се!

0
2068

Жаре 10 години немаше храброст да ги спомене Грујо и Мијалков па и генерално другите првенци од ВМРО ДПМНЕ затоа што му беше страв да не ги загуби спонзорите, односно беше кукавица.

Сега кога е демократија и нема диктатор на Илинденска ББ, Жаре не пропушта момент да не го исмее премиерот. Но тоа е кога идол ти е Трендо вмровчето небањато.

Погледнете како ги пречекуваше Жаре најголемите куртони и слуги на режимот, како да се јебени светски ценети ѕведи  а не обични слуги курвински режимски камењарки кои го лажеа народот за дебели пари: