(ВИДЕО) Демантирани бунтовници

0
1864

Веќе еден месец траат протестите „За заедничка Македонија“, а организаторите најавија дека ќе продолжат и натаму. Главните причини за овие протести, ги демантираа сите политички субјекти, освен ВМРО-ДПМНЕ.