(ВИДЕО) ДЕДО СТЕФАН И ДЕДО ТИМОТЕЈ ГО ПРОШЕТАА ПОМПЕО НИЗ СТАРИТЕ ЦРКВИ ВО ОХРИД

0
659

Државниот секретар Мајкл Р. Помпео и неговата придружба, во која се помошникот државен секретар Филип Рикер, амбасадорката на САД во Северна Македонија Кејт Мари Брнз и советниците Мери Кисел и Рики Вадел, денеска, како дел од програмата од посетата на нашата земја ја посетија црквата „Света Богородица Перивлепта“ во Охрид.