(ВИДЕО) ДЕВОЈЧЕ МУ ДАЛО ПАРИЧКА НА УЛИЧЕН МУЗИЧАР, А ТОГАШ СЛЕДЕЛО ВИСТИНСКО ЧУДО

0
2684

Да се потсетиме на едно прекрасно видео. ..
Се изгледало како обичен ден, а тогаш едно девојче му пришло на уличен музичар и фрлило паричка во неговиот шешир.
Тоа што потоа следело привлекло голем број на луѓе кои во тој момент шетале низ градот.
Навистина прекрасно: