(ВИДЕО) Дебата на Нова ТВ: Многу сомнителни моменти околу смртта на Крпач, има индиции дека станот кој беше провален пред некој ден е обиен по грешка, намерата било да се влезе во станот на Крпач и нешто да се земе или заташка!

0
675

nova tv krpacСтанот кој беше обиен пред некој ден еден спрат под станот на Крпач бил обиен по грешка сметаат новинарите Димитровски и Арсиќ во дебатата на Нова ТВ со Биљана Секуловска.

Линк до дебатата на следниов линк ОВДЕ