(ВИДЕО) ДВЕ ЛУДИ БАБИ ВМРОВКИ ОД ВЕЛЕС СО ТЕШКА МОНТИ ПАЈТОН БУДАЛАШТИНА : ДЕЦАТА НЕ СМЕАТ ДА УЧАТ ЗА ИНТЕРНЕТ СО ЛАПТОПИ И КОМПЈУТЕРИ, ТОА Е ГОЛЕМО ЗЛО

0
2775

Две луди бабиња на протестот против дигитализација во образование во Велес истресоа такви зелембачи што цлеа земја им се смее, како да е некој К15 или Зевзекманија скеч.