(ВИДЕО) ДВА КУРТОНИ ДЕБАТИРААТ ЗА ВУЛГАРНОСТИТЕ ВО КОЛУМНИТЕ НА ЛАТАС ОД КОЈА ЕДНА Е СО НАСЛОВ ,,ПОРНО” : Јанко Бурек – Колумната твоја е прочитана 20.000 пати Латас – Епа тоа се 80.000 посети

0
1595