(ВИДЕО) ДВАЈЦАТА ЗАБЕГАНИ ВЛАДИЦИ НА МПЦ ВО ПРОТЕСТИТЕ КАЈ ЌОСИЊАТА НА ТАПЕТ ВО САБОТАЖАТА

0
1886

Забеганите владици од МПЦ на фашистичките протести со Ќосињата во првите редови заслужија почесно место за рендање на саботажата од Среќко Поповски.