(ВИДЕО) ДА СЕ ПОТСЕТИМЕ КАКО ЗАЕВ ПРЕД ЧЕТИРИ ГОДИНИ ТЕЛЕФОНСКИ СРЕДЕ ЕМИСИЈА МУ ГО НАЧУКА СО СЕ ЈАЈЦА НА ДЕБЕЛОТО РЕЖИМСКО КОПИЛЕ ЈАНКО БУРЕК ПО ПОВОД ЦРНИОТ ПОНЕДЕЛНИК!!!

0
11271