(ВИДЕО) ДА СЕ ПОТСЕТИМЕ: Грујо и Мијалков го апсеа семејството на Верушевски, ја уапсија неговата сопруга пред камери, го бркаа неговиот син по планини, треба ли сега Заев и Веруш да ги апсат нивните жени и деца?!

0
1498

Многумина денеска лупетаат дека Заев и СДСМ владееле исто како и Груевци и ВМРО ДПМНЕ. Но дали е така, можете ли да замислите сега полицијата да влета во домовите на Груевски и Мијалков и да поапси све што мрда пред камери под изговор дека се вмешани во криминалите за кои се обвинети Никола и Сашо или дека им помагале да избегаат?!?! Секако дека не треба, тоа не е човечки, не е ок, не е фер, не е демократски, јавноста не би дозволила, ние сите не би дозволиле, би се бунеле, но зошто сите јадат трици дека сите се исти?!?!