(ВИДЕО) ДА СЕ КРСТИШ: ОВОЈ БЕШЕ ПРОТИВ ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА, СЕГА КАЈ ЈАНКО БУРЕК ДРЖИ ЛЕКЦИИ КАКО ДА СМЕ ЗАРАБОТЕЛЕ СО ИЗВОЗ НА ОПРЕМА НА НАТО!

0
149

Македонскиот гастербајтер по потекло од Битола, Зоран Ивановски кој беше против договорот од Преспа сега кај Јанко Бурек држи лекции и паламуди за тоа како да сме заработеле со извоз на опрема на НАТО. Човек да не знае со која рака да се крсти од вакви како овој.