(ВИДЕО) ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ КРИКОТ НА ПОВРЕДЕНИОТ ПОЛИЦАЕЦ ОД ЌОСИЊАТА ЗА ВРЕМЕ КОЛЕЖОТ НА 27-МИ АПРИЛ : “НЕ СТЕ ЛУЃЕ ВИЕ!”

0
2892

Крвавиот 27 април, да не се заборави крикот на повредениот полицаец : “Не сте луѓе вие!”