(ВИДЕО) Да им помогнеме на МАКЕДОНЦИТЕ во Германија околу ПЕТИЦИЈАТА за возачките дозволи, за да им се олесни животот и работата

0
781

Драги граѓани на Република Македонија.
Од неодамна се отвори online петиција(признавање на Македонските возачки дозволи во Германија) за потпишување.

Секој еден потпис значи голема помош за сите кој што живееме и работиме овде во Германија, затоа што возачката дозвола не е ЛУКСУЗ туку е ПОТРЕБА.

Потребни се 50.000 потписи за да ја заклучиме оваа задача како УСПЕШНА.Досега е постигната бројката од 30.000 потписи, преостануваат уште 20.000.Доколку имаме подршка од сите вас, тогаш ќе докажеме колку ние народот сме обединети.
Сите заедно сме посилни од се….
Во прилог:

Линк за потпишување на петицијата ОВДЕ