(ВИДЕО) ДАШТЕВСКИ НЕ Е ПАРТИСКИ ОПРЕДЕЛЕН, ТОЈ Е ЛИЧНА ПУДЛИЦА НА ГРУЕВСКИ!

0
213

Новиор претедател на ДИК на предлог на ВМРО-ДПМНЕ не е партиски определен, тој е лична пудлица на Грујо напикана во анусот па се до хранопроводот.