(ВИДЕО) ДАНЕЛА АРСОВСКА МИСЛИ ДЕКА СКОПЈАНИ СЕ РЕТАРДИРАНИ: ВО СТИЛОТ НА МИЉАРДАТА НА ЦИЛЕ, ИМ ВЕТУВА НА СКОПЈАНИ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ А НЕ ЗНАЕ ОД КАДЕ ЌЕ НАЈДЕ ПАРИ ЗА ТОА?!?!

0
1234

Независната кандидатка предложена од ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска на денешната прес конференција изјави дека ќе спроведе бесплатен превоз за скопјани а не знае од каде ќе најдела пари за тоа?! Па како може да ветува нешто а без притоа да образложи од каде ќе најде пари за таков проект?! Или има намера да го банкротира град Скопје, или мисли дека скопјани се мајмуни и тупи и глупи или нема друго.