(ВИДЕО) ДАНЕЛА АРСОВСКА ГО ОДРЖА НАЈВМРОВСКИОТ ГОВОР ВО ИСТОРИЈАТА НА ЗЕМЈАВА – ЕДНО ДЕСЕТИНА ПАТИ КЛАСИЧНО ВМРОВСКИ ТЕРК ГО ИСПЛУКА ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ ДЕКА СКОПЈЕ ОД НЕГО НЕ Е НИТУ ЧИСТ НИТУ СРЕДЕН ГРАД ПА ПОТОА ВЕТИ ДЕКА ЌЕ ГО ВРАТИ СКОПЈЕ НА СКОПЈАНИ!

0
1251

Данела Арсовска, кандидатката за градоначалник на град Скопје која ја доби поддршката од опозициската ВМРО-ДПМНЕ пресот на нејзината промоција како кандидата за градоначалник веднаш го започна со плукање по Петре Шилегов со обвинување дека градот бил за никаде и дека Петре ја гледал само својата партија но не и градот, Данела го одржа пресот во класично вмровски стил без ниедна промовирана идеја за тоа како и каде ќе го започне градењето на Скопје според неа и како ќе биде различно од она што е.