(ВИДЕО) ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ: Си имаме мака во владата, не можеме да ги навикнеме вработените да им даваат податоци на новинарите, ВМРО ДПМНЕ ги научило 10 години ништо да не даваат под изговор дека се е државна тајна!

0
1427

Дамјан Манчевски, министер за информатичко општество : Си имаме мака во владата, не можеме да ги навикнеме вработените да им даваат податоци на новинарите, ВМРО ДПМНЕ ги научило 10 години ништо да не даваат под изговор дека се е државна тајна!