(ВИДЕО) Дамјан Манчевски гостин во „Отворено“ на 24 Вести

0
468

Ви ја пренесуваме емисијата  #Отворено во која се дискутира за протестите и нивното влијание врз потенцијалните идни сценарија во Македонија.
Ќе опстане ли договорот од Пржино? Кризата е во полн ек -каде е излезот?

Се прашања на кои дебатираат Дамјан Манчевски – СДСМ, Бурај Османи – ДУИ, Павле Богоевски – дел од граѓанското движење #Протестирам