(Видео) Дали е ова кучето со најголемото срце на светот?

0
594

Дефинитивно можеме да кажеме дека ова куче го поседува најголемото срце на светот. Ако поголемиот дел од животните би се обиделе да ја изедат рибата, ова луче се обидува истата да ја оживее, а начинот на кој го прави тоа сигурно ќе ви ја измами насмевката на лицето.