(ВИДЕО) ГРУЈЧЕ ОСТАРЕ И ПОБЕЛЕ ВО КОСАТА НО УМОТ МУ ОСТАНА ИСТ, ЛУДАК СИ Е ЛУДАК : Не мислев да го нападнам Џафери, само сакав да го џитнам во ГАСНА КОМОРА и да го варам САПУН пошто ја сум лудак и НЕНОРМАЛЕН!

0
700

Груевски пред суд изјави дека немал намера физички да го нападне Џафери, само имал намера да му ја учука една 😀 Глејте колку лајна од бик испосра ова злобно човече пред камерите иако јасно се гледа како провоцира со истурена чаша вода и насилното туркање на Џафери за потоа да интервенира собраниското обезбедување. И внимавајте најде кој да збори за носење на шверцерски закони откако како премиер собранието и ВМРО-ДПМНЕ носат стотици закони дневно по брза постапка!