(ВИДЕО) ГРУЈО РЕШИЛ ДА ИНСТАЛИРА ПИОНЧЕ ЗА НОВ ЛИДЕР НА ПАРТИЈАТА, ЕДИНСТВЕН КАНДИДАТ НА КОНГРЕСОТ ЌЕ БИДЕ АНОНИМУСОТ КИКО КОЈ СЕ ПРОСЛАВИ СО ТЕНДЕРИТЕ ВО ЕЛЕМ!

0
819