(ВИДЕО) ГРУЈО ОТКРИ ПИКАНТЕРИЈА ОД ПРЕГОВОРИТЕ ВО ПРЖИНО: Али Ахмети и Мендух Тачи ме уценија, ако не го прифатам СЈО ќе направат веднаш влада со СДСМ и тие ќе го направат самите без ВМРО ДПМНЕ, морав да прифатам!

0
1173

Грујо во своето интервју на Инфомакс откри пикантерија од преговорите во Пржино : Али Ахмети и Мендух Тачи ме уценија, ако не го прифатам СЈО ќе направат веднаш влада со СДСМ и тие ќе го направат самите без ВМРО ДПМНЕ, морав да прифатам!