(ВИДЕО) ГРУЈО ОТИДЕ ЈАБАНА : Реки од народ го преплавија Скопје!

0
1359

Од забрзаната снимка направена на маршот на Шарената револуција додека поминуваше на Рекорд погледнете ги реките од народ, кои и денеска беа на улица, иако е викенд.