(Видео) Грујо од ден на ден изгледа се по очајно и по распаметено, веќе не ни знае ни што лупа и какви глупости треска : ЗАЕВ ПРАВЕЛ ФАТАМОУГАНА!

0
652

Грујо уствари е ебено во право за сите работи кои ги кажа:

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=9Ylpr0V4e7M[/youtube]

1. На власт сте и ве видовме што сте и како владеете, и нема да останете за долго на власт и никогаш повеќе нема да дојдете на власт.

2. Со закани избори не се добиваат, барем не кога заканите ќе станат јавно познати, што значи Грујо на власт веќе јок бурда башка чаршија

3. Со многу труд сте ги добивале изборите, со малтретирање, закани, поткуп, фалсификати и сте се држеле до ветувањата ама под маса.

4. Народот на крајот на денот се пресметува и сега сметката од таа пресметка ќе ти стигне копиле едно диктаторско

5. Делата ќе одлучат навистина. Ги гледаме твоите дела тие испливуваат од ден на ден и тиа навистина ќе одлучат за твојата иднина. За некои од тие дела и ти ќе одговараш дебело бе врховисту еден искомплексиран.