(ВИДЕО) ГРУЈО ОДРЖА ТРИБИНА ВО СРЕД БРИСЕЛ ВО 12 НА ПОЛНОЌ : Ќе тепал на избори, бил јак, сите го сакале, Заев ќе изгубел на избори, БЛА БЛА БЛА, ДРН ДРН ДРН, Грујо тотално одлепил!

0
826

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=xpYng-Pllts[/youtube]