(ВИДЕО) ГРУЈО НАПАДНАТ ВО КИЧЕВО ОД СВОЈ ПОДАНИК: Едно од човечињата сакаше да му баци рака овој фати да бега демек не му е згодно, глуми лудило диктаторот!

0
1292

БАЦИ рака во Кичево, ПРОСТЕТЕ ИМ НЕЗНААТ ШТО ПРАВАТ!

Posted by Krste Kostadinoski on Sunday, March 13, 2016